نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند»

مقتدی صدر به «سرایا السلام» دستور آماده باش داد

رهبر جریان صدر عراق به گردان‌های سرایا السلام، شاخه نظامی این جریان دستور داد که آماده مقابله با هرگونه خطر احتمالی باشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۸۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در توییتی نوشت: دشمن تروریستی می‌گوید که می‌آید پس اگر می‌آیید ما قادر و توانا هستیم، اما مشکل بزرگتر این است که برخی مسئله را بزرگنمایی می‌کنند تا ترس و رعب و طایفه‌گرایی را در میان مردم عراق بیندازند. آن‌ها به گمان خودشان حامی سرزمین و آبروی مردم هستند.

وی افزود: هرگز ما به عنوان مبارز و اعضای مقاومت با مقاومت و مبارزه خود بر کسی منت نمی‌گذاریم بلکه خداوند را سپاسگذاریم و قدردان ملت بزرگ عراق نیز هستیم که راضی شدند از آن‌ها دفاع کنیم.

صدر تأکید کرد: ما کاملا آماده هستیم. سرایا السلام نیز باید در کنار نیرو‌های امنیتی برای مقابله با هرگونه خطر احتمالی آماده باشند. دولت باید امکانات ارتش عراق را که مسئولیت حفاظت از عراق و مردمش را برعهده دارد تقویت کند و در این مسئله کوتاهی نکند. اما نباید چنین اخباری عزم و اراده مبارزان و ملت صبور و اصلاح گران را سست کند. شاید این حوادث بهانه‌هایی برای بازگشت به سر جای اول باشد./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار